Aprenem a estudiar amb el mapa conceptual, aquí pots aprendre a fer-ne , seguix els passos proposats.
TRUCS 1. COM ESTUDIAR MILLORAvui us proposem un nou apartat on anirem publicant notícies interessants per a millorar el rendiment escolar...

1. APROFITA EL TEMPS A CLASSE, PREN APUNTS, ANOTA ELS DEURES I PREGUNTA ALLÒ QUE NO ENTENGUIS. BONA PART DE L'ÈXIT DELS ESTUDIS ÉS L'ACTITUD A LA CLASSE.2. TINGUIS EL LLOC D'ESTUDI ORDENAT. TOT EL NECESSARI AL TEU ABAST, TREU ALLÒ QUE ET POT DISTREURE. LA TEVA TAULA HA DE SER GRAN I ESTAR ORDENADA.
3. EL LLOC DE TREBALL HA D'ESTAR AÏLLAT DE SOROLLS I AMB BONA LLUM, PROCURA ESTUDIAR SENSE MUSICA NI JOCS PROP TEU.4. HAS DE DEDICAR UNA FRANJA HORÀRIA CADA DIA A L'ESTUDI I A PODER SER LA MATEIXA. NO SI VAL DIR AVUI NO CAL... COMENÇA I ACABA CADA DIA AL MATEIXA HORA5. PLANIFICA EL TEMPS DE CADA DIA. NO FACIS SOLS DEURES, PLANIFICA EL REPAS D'UNA MATÈRIA CADA DIA I PENSA QUE ES INAMOVIBLE QUE DESPRÉS DE LA FEINA VINDRÀ EL JOC.6. PEr ESTUDIAR BÉ FA FALTA UNA BONA TÈCNICA , AQUÍ EN TENS SIS DE MOLT IMPORTANTS.


1ª. PRELECTURA: FES UNA PRIMERA LECTURA DEL TEMA PER FER-TE UNA IDEA GENERAL. DE LA LLIÇÓ.

2ª. FES UNA SEGONA LECTURA AMB EL LLAPIS A LA MA SUBRATLLA ELS CONCEPTES I DEES MES IMPORTANTS I LES PARAULES QUE NO ENTENGUIS.

3ª. FES UN ESQUEMA RESUMINT EL TEMA ON HI SURTIN ELS CONCEPTES I MES IMPORTANTS,. PROCURA SIGUI CLAR I BREU.

4ª. DEMANA AJUDA A ALGÚ DE CASA I EXPLICA-LI AMB LES TEVES PARAULES LA LLIÇÓ QUE HAS ESTUDIAT.

5ª. RECORDA QUE HAURÀS DE REPASSAR EL QUE JA HAS ESTUDIAT. PER DOMINAR-HO BÉ

6ª HAS DE TENIR CLAR QUE ÉS MÉS IMPORTANT SABER-HO EXPLICAR QUE REPETIR-HO DE MEMÒRIA
Tècniques d'estudi


NEN_ESTUDIANT.jpg

Fes clic a la imatge